Despre PRO LEX și ProLex Club

Lider al mișcării sindicale din administrația publică

Venind în întâmpinarea dorințelor multora dintre membrii ProLex, legate de evadarea la sfârșit de săptămână sau măcar în vacanță într-o zonă de munte, liniștită și cu peisaje încântătoare, cu o pârtie în apropiere și cu atracții turistice deosebite, misiunea echipei noastre manageriale a devenit o reală provocare. Ne-am impus cerințe înalte, aveam de găsit un loc frumos, la munte, plasat în centrul țării, cu facilități de transport pentru toți membrii noștri de pe întregul teritoriu al României, care să fie accesibil financiar, dar și în proximitatea unor obiective turistice foarte atractive.

După cum este știut, cine caută găsește, așa că am descoperit Casa Doina, o pensiune situată la 400 de metri de Castelul Bran, într-o zonă mirifică și liniștită, cu livezi de meri și având în preajmă o pădurice de mesteceni subțiri și argintii, desprinși parcă din povestea unei nobile toamne de culori muzicale…

Ne-am lăsat cuceriți de dimensiunea generoasă a spațiilor de cazare, de mobilierul din lemn masiv, pictat cu mult simț artistic, dar și de amplasarea pensiunii într-un spațiu apropiat de obiective turistice de renume: Valea Prahovei, Poiana Brașov, Bran-Moeciu, Mărginimea Sibiului. După preluarea proprietății, în 2019, i-am schimbat numele în „Dracula by ProLex”, i-am îmbunătățit confortul și, de asemenea, serviciile pentru distracție și petrecere a timpului liber la această pensiune au fost diversificate.

Povestea Casei „Dracula by ProLex” poate să înceapă, de fapt a și început, căci ea a devenit componenta turistică a proiectului ProLex.

Dar ce este ProLex? În martie 2004, fondatorul, Lincu Vasile, a avut inițiativa unei asocieri de tip sindical și astfel, cultivând valori precum corectitudine, demnitate, profesionalism, ProLex a devenit lider al mișcării sindicale din administrația publică.

În domeniul media, ProLex a contribuit la creșterea gradului de informare și pregătire profesională, prin editarea revistei „ProLex” și a ziarului „Monitorul drepturilor polițistului”. Din anul 2015, componenta media a adăugat și televiziunea „ProLex Tv”, care transmite prin mediul on-line.

Valorificând interesul companiilor de a-i fideliza pe cei peste 15000 de membri, în 2019, a fost lansată aplicația „ProLex Club”, ce poate fi descărcată din Magazin Play și APP Store și datorită căreia se pot vizualiza ofertele de reduceri la bunuri și servicii. Accesarea acestor oferte se face pe baza legitimației de tip QR, a adeverinței în format letric sau a codurilor generate de aplicație, precum și prin intermediul cardurilor virtuale.

Așadar, membrii ProLex, pe lângă consiliere și reprezentare juridică pentru probleme profesionale și salariale, au acces și la reduceri când cumpără bunuri sau servicii oferite de parteneri, au reduceri la cazare în Casa „Dracula by ProLex” de la Bran și la asistență rutieră.

Poate mai important decât orice, prin ProLex ești parte a unei comunități selecte, răspândite teritorial pe tot cuprinsul României, de la municipii și până la cele peste 300 de comune în care avem membri.

Magazin Play

App Store